Torsdag, 25. April 2024
Navigation
Generelt
off
Kontakt
off
Server-info
[Kunne ikke få forbindelse til serveren]
Nyeste Annoncer
Besøgende
Gæster online: 2

Brugere online: 0

Antal brugere: 258
Nyeste bruger: hilo
Sidste Brugere Online
mistAr 9 uger
MGP14 uger
PrIncess16 uger
DonBot16 uger
Yoda20 uger
BrumBas24 uger
Npdk27 uger
Jubbe27 uger
FreeZer30 uger
bFire35 uger
Vel overstået Lan forår 2010
DCSAJa så er lan forår 2010 overstået og et rigtigt hyggeligt et, må man nok sige bare det at man får sat ansigt på mange af sine CS venner fra DCSA serveren.

Så en stor tak skal lyde til alle de dejlige mennesker som er med til at skabe dette lan.

Tak til dem som har lavet dette lan Taco som har lavet tunerningen m.m., Prop'N som har fixet server modulet til kampafviklingen m.m., Fogelberg som var tutbestyr m.m., Fruen som har hjulpet med stort set det hele, BrumBas og Donks som er DCSA's elfolk, og til sidst skal lyde en rigtig stor tak til Jesus for den dejlige mad som han fik lavet til fik lørdag aften det var bare lækkert mad.

Her er hvordan det endte slaget på slagmarken:

8 pladsen blev Charli ( Jubbe, Fruen, Krusty, JohnQuincy og Goost )

7 pladsen blev Golf ( PropN, Knight, Tatoo, Godlike og BrumBas )

6 pladsen blev Beta ( Kain, Daniboy, Sof, Rata og DonBot )

5 pladsen blev Delta ( Mikkel.DK, Sem, Kush, Andres42 og Fogelberg )

4 pladsen blev Alfa ( Dafame, Redbull, Taco, Ice og Krelle )

3 pladsen blev Echo ( Zedekiah, Frezzer, Menx, Rafael og Xion )

2 pladsen blev Foxtrot ( Afdanket, Donks, Jesus, Trine og Easy )

1 pladsen blev Hotel (Mistar, MiniBull, Scott, Gubbi og BauerBodni )

Vi havde også en præmie til en fighter som alle deltagere havde mulighed for at stemme på og med 8 stemmer blev det Afdanket som fik denne.

Men endnu en gang tak til alle deltagere og tillykke til alle vinderne som jeg vil mene er alle deltagere og vel mødt til næste lan i september i Middelfart så følg med på siden for nærmere info.

Goost

p.s. tjek fotoalbumet (Update nu virker de på alle sider ;) )
Kommentarer
#1 | Taco d. 14. marts 2010, 20:22
Tak for ordene gamle Gås... Og tillykke med gæslingerne som åbenbart kan noget som den gamle Gås ikke kan Wink

Men også fra mig, lyder er stor tak til alle de flittige hoveder der har givet en hånd her... Og ja.. som alle andre siger/tænker.. så komme heller ikke jeg uden om Guds søn "Jesus"... for fanden da, sådan skal et måltid være..

Kanont at se alle de nye og gamle ansigter, en overraskelse at mange så ud som de gjorde... for hva man forestiller sig er lige pludselig noget helt andet..

Ang. tuneringen må jeg ta det fulde ansvar for at de tider der var sat som vejledene var helt hen i vejret, det skyldes overvurdering fra min side med hvad tid vi kunne klare de kampe på, men det skyldes også at seednigen ramte meget højt i procentsats, så der var rigtig mange "lige" kampe, som tog rigtig lang tid at få spillet så..
Et lille minus var nok at jeg havde ikke regnet med at der skulle holdes pause efter stort set hvert Map (ikke for alle hold).... Så kan man jo kun tabe tid.. Det er der så lært noget af, så vi ved noget mere til næste Lan.. der skal være tid til Hygge... Og tid til en fandens masse kampe... Og eftersom vi nok ikke får lov til at bruge 3 ugers ferie (af familien) på at få det til at funke, så må jeg/vi gøre det bedre til næste gang, med den tid vi nu engang har... En bedre planlægning af selve tuneringen, er hermed lovet Smile..

Taco...

GG gutter
#2 | mistAr d. 14. marts 2010, 22:10
Det var et alt for fedt lan, stemningen var cool og det hele. Det var meget godt sat op, og hyggen havde alle med. Perfekt lan, bedre end sidst, det går fremad, i 2035 runder vi noget 250 tilmeldte Grin. Og ja, Jesus's mad var perfekt, længe siden man har fået noget som smagte så godt til et lan, det kunne bare ikke være bedre, 1000 tak, jeg har hygget mig. Og ja, vi kan noget Goost ikk kan, vi må jo har taget det fra ham for han har det ikke mere Grin.

GG og tak for et vildt fedt lan, ses på serveren drenge og piger Smile
#3 | PropN d. 15. marts 2010, 17:07
Også et stort tak for dette hyggelige lan herfra. Og Tillykke til vinderne.

Der var nok nogle småting som skal med i overvejelserne næste gang, men set over hele arrangementet så er det absolut det fedeste lan jeg har oplevet til dato.

GG Smile
#4 | Daniboy69 d. 16. marts 2010, 13:01
Super fedt lan, og tak til alle der har haft noget med lanet og gøre, det kunne ikke være meget bedre.
Taco det var en super god tunering du fik stablet på benene, og holdene var utrolig lige, så du er bestemt ikke skyld i nogen forsinkelser, kun for at det var en spændende tunering.

Der er så mange andre årsager til at tiden løb fra os, og måske man kan forbedre dette til næste lan, men hvis man ikke kunne forbedre noget, ville det vel også være kedeligt. Synes i hvert fald selv, at det var en god tunering, og vil bare sige, at det har du gjort godt Taco.

Alt kørte godt, forarbejdet til dette lan var super, der manglede bare ikke noget. Ganske enkelt et perfekt lan.

Tak til jer alle, og tillykke til de unge knægte med sejren Smile
#5 | Zedekiah d. 16. marts 2010, 14:50
Hey {DCSA}
Tusind tak for et super godt LAN. Det har, som det ofte er tilfældet, været sjovt at få sat ansigter på de stemmer, man aften efter aften hører på serveren. Gennem tiden har man på jeres FFA server fået det indtryk, at I er en flok herlige mennesker. Og at det så blot bliver bekræftet IRL, er jo alle tiders.
Turneringen var helt igennem super. Godt organiseret og alting. Forsinkelserne kan der skrives vidt og bredt om, men det lykkedes da at komme i mål til sidst, og det er jo så absolut det vigtigste. Et løsningsforslag kunne måske være at inddele holdene i sub-groups i de indledende runder, så der kun skal spilles halvt så mange kampe? Anyway, det finder I nok ud af til næste gang. Smile
Jeg vil sige tak for invitationen til dette LAN. Det har været rigtig sjovt at være med, og jeg håber, jeg kan komme i betragtning igen næste gang {DCSA} holder LAN.
Tak for en god weekend, og for masser af god og kammeratlig stemning.
#6 | Taco d. 16. marts 2010, 21:28
De gode og tætte kampe er det Goost, Fruen og PropN vi bliver nød til at takke for... Seedningen ramte de faktisk rigtigt godt igen i år.. Smile
#7 | Goost d. 16. marts 2010, 21:53
Smile tak på fruens og PropN's vegne for jeg har sådan ikke lavet noget andet at levere 4 servere hvorfra den ene ikke ville køre og et par skærme
#8 | FreeZer d. 17. marts 2010, 17:40
En skam der ikke rigtig blev til en hygge aften som sidste år.
Måske der næste år skulle være plads til folk som ikke vil spille på nogen hold, men bare vil spille hygge FFA.
så vi ikke igen står med 4 mand der spiller seriøst og sidste har drukket sig i hegnet.
#9 | fogelberg d. 17. marts 2010, 19:52
Ja tak til alle for en masse tætte kampe, og en god weekend. det var et fedt Lan. ROTFL
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Log ind
Brugernavn

KodeordEr du endnu ikke registreret bruger?
Klik her for at oprette dig.

Har du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Sponsored by
Hagested Tømreren
KRS-Service
Copyright © 2009